ukrayinets-namagavsya-reysovim-avtobusom-vvezti-do-ukrayini-partiyu-psikhotropiv

Українець намагався рейсовим автобусом ввезти до України партію психотропів

 • 8850 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Мешканець Сєверодонецька особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував в Україні, зокрема на Харківщині, наркодилерам великими партіями. Про це повідомляє УНН з посиланням на СБ України.

"Оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що мешканець Сєверодонецька особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував в Україні, зокрема на Харківщині, наркодилерам великими партіями. У ході спецоперації правоохоронцями задокументовано факт збуту зловмисником пігулок психотропу МДМА на дев’ять тисяч євро", - йдеться у повідомленні.

Злочинця затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у пункті пропуску "Ягодин" Волинської області. Зловмисник намагався ввезти до нашої країни у рейсовому автобусі чергову велику партію психотропів. У нього вилучено шість тисяч таблеток МДМА, які були приховані у пакетах з кавою.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу 8,5 тисячі таблеток МДМА вагою понад 2,6 кілограма, вартість яких за цінами "чорного ринку" сягає трьох мільйонів гривень.

Слідчими Управління СБ України в Харківській області вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочинів, передбачених статтями 307 і 305 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, працівники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та підрозділів поліції Сумської області викрили групу осіб, яка займалася збутом наркотиків на території Сумщини та обласного центру, "постійними клієнтами" цієї групи були, зокрема, лідери кримінальних угруповань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП