ukrayinets-namagavsya-vyikhati-u-polschu-z-pidroblenim-ugorskim-posvidchennyam

Українець намагався в’їхати у Польщу з підробленим угорським посвідченням

 • 9018 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Громадянин України замість дійсного паспорта під час проходження прикордонного контролю показав підроблене угорське посвідчення особи. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське Радіо.

39-річного громадянина України затримали прикордонники у Познані. До виїзду з Польщі він перебуватиме у Центрі для іноземців у Перемишлі.

"Під час прикордонного контролю чоловік представив угорське посвідчення особи. Це посвідчення, після його вивчення, виявилося підробленим. Чоловік після затримання зізнався, що має із собою також український біометричний паспорт, дійсний до 2027 року, що підтверджує його особу та законне перебування на території Польщі", – поінформувала речниця Надодрянського відділу Прикордонної служби майор Йоанна Конєчняк.

За словами Конєчняк, 39-річний громадянин України прилетів до Польщі з Києва. Чоловік сказав прикордонникам, що за фальшивий документ він заплатив в Іспанії 3,5 тис. євро.

Українець добровільно погодився сплатити за порушення закону штраф у розмірі 1000 злотих. Його також зобов’язали залишити територію Республіки Польща.

Нагадаємо, громадянин Росії намагався потрапити до України з підробленим документом. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП