ukrayinets-sprobuvav-pospriyati-inozemtsyu-v-nezakonnomu-peretini-derzhavnogo-kordonu

Українець спробував посприяти іноземцю в незаконному перетині державного кордону

 • 7264 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. У рамках протидії незаконній міграції співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби отримали інформацію щодо незаконного переправлення осіб на територію України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПС України.

"Учора в ході реалізації інформації прикордонним нарядом у складі оперативних співробітників, військовослужбовців Подільського загону, під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури в Одеській області, біля кордону зупинено автомобіль. В ньому виявлено пасажира, громадянина Грузії. За кермом авто їхав наш співвітчизник", - йдеться у повідомленні.

У відомстві повідомляють, наразі порушника державного кордону притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно громадянина України проведено заходи по документуванню кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ.

Нагадаємо, вчора, 15 січня, в пункті пропуску "Ужгород" прикордонний наряд затримав 37-річного громадянина України, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння кримінального злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП