ukrayinets-stav-chempionom-svitu-zi-stribkiv-u-vodu-sered-yunioriv

Українець став чемпіоном світу зі стрибків у воду серед юніорів

 • 19738 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. У другий змагальний день на домашньому чемпіонаті світу зі стрибків у воду серед юніорів у спорткомплексі "Ліко" пролунав гімн України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Федерації зі стрибків у воду України.

Деталі

Радість всім вболівальникам подарував Данило Коновалов на 3-метровому трампліні серед вікової групи "А".

Українець з 8-м результатом кваліфікувався до фіналу, де кожен з учасників демонстрував по 10 стрибків (5 довільних і 5 – обов’язкових). У вечірній частині стрибуни виконували 5 довільних стрибків. За підсумками попереднього етапу та фіналу й визначилася трійка найкращих.

"Бронзу" виборов колумбієць Леонардо Гарсія Барела (521,95), а золоті нагороди поділили між собою Каван Фігуередо Перейра з Бразилії та українець – Данило Коновалов, які набрали однакові суми 532,60 бали.

Цитата

"Я сподівався на медаль, для цього все робив і максимально викладався на тренуваннях. У попередньому раунді у мене не вийшов лише один стрибок – три з половиною авербах і я порахував, що якщо цю суму балів додати до фінальної, то маю потрапляти в призи. Я дуже задоволений, що став першим", - повідомив Коновалов.

Нагадаємо

Олімпіада-2020: 15-річний українець Середа у шістці найкращих стрибунів у воду.

Українські Національні Новини

Спорт