ukrayini-potribno-bilshe-zbroyi-schob-rozblokuvati-mariupol-ta-vryatuvati-lyudey-kuleba

Кулеба: Україні потрібно більше зброї, щоб розблокувати Маріуполь та врятувати людей

 • 112521 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Україні для порятунку людей та військових, заблокованих у Маріуполі, потрібно більше зброї. На цьому наголосив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з міністром закордонних справ та оборони Ірландії Саймоном Ковене за підсумками їхніх переговорів у Києві, передає кореспондент УНН.

Деталі

Міністр підкреслив, що якщо Україна не отримає все необхідне озброєння протягом найближчих днів, а не тижнів – буде вбито ще більше мирних жителів, буде здійснено більше звірств, більше українських сіл і міст буде зруйновано російськими окупантами.

Цитата

"Маріуполь перебуває у тяжкому становищі, і чути новини звідти дуже боляче. Ми робимо все можливе, щоб підтримати мирних жителів та захисників Маріуполя. Але щоб розблокувати Маріуполь та врятувати їх, у буквальному сенсі, нам потрібно більше зброї, і ми працюємо з партнерами над її одержанням", — додав він.

Раніше

Як писав УНН, у Маріуполі окупанти спонукають маріупольців одягати білу стрічку, як мітку "свій", тому що хочуть зробити з них "приманку" для українських снайперів та військових.

Українські Національні Новини

Політика