ukrayinka-bekh-zdobula-bronzu-na-etapi-kubka-ibu-z-biatlonu

Українка Бех здобула "бронзу" на етапі Кубка IBU з біатлону

 • 16511 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Українська біатлоністка Катерина Бех виграла бронзову медаль в короткій індивідуальній гонці на етапі Кубка IBU. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані на сайті Федерації біатлону України.

Катерина Бех, як вказано, чудово провела коротку індивідуальну гонку на етапі Кубку в німецькому Арбері, подолавши чотири рубежі з одним промахом.

До сьогоднішнього дня кращим результатом Бех в гонках Кубка IBU було 11-е місце в мас-старті-60 в торішньому Ріднау-валь-Ріданна.

Обійти українку на фініші зуміли лише австрійка Тамара Штайнер, яка чисто стріляла, а також німецька біатлоніста Анна Вайдель, вона відстала з одним промахом від часу переможниці на 12 секунд.

Другий найкращий результат серед українок у 18-річної представниці Львівської області Юлії Городної - вона прийшла 25-ою, однак, оновила свій особистий рекорд в Кубку IBU.

Перші кубкові очки сезону набрала також Надія Бєлкіна - в індивідуальній гонці у неї третій результат серед українок і 31-ий загальний час в підсумковому протоколі.

Серію не самих виразних особистих стартів в сезоні продовжила Анастасія Меркушина: чотири промахи - критично для гонки формату індивідуалки, і як підсумок - 34-й результат.

Без кубкових очок сьогодні залишилися Оксана Москаленко і Анна Кривонос, між якими на фініші виявилася непомітна 0,1 секунди. Тож і фінішували вони по-сусідству: на 51-му і 52-му місцях відповідно.

Додамо, напередодні тренерський штаб назвав склад збірної України на чемпіонат Європи з біатлону.

Українські Національні Новини

Спорт