ukrayinki-ne-potrapili-do-top-10-mas-startu-na-etapi-kubka-svitu-z-biatlonu

Українки не потрапили до топ-10 мас-старту на етапі Кубка світу з біатлону

 • 7224 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. В останній гонці третього етапу Кубка світу, що проходить в Нове-Мєсто (Чехія), у жіночому мас-старті тріумфувала господарка змагань Габріела Коукалова, повідомляє УНН з посиланням на ФБУ.

Г.Коукалова припустилася лише однієї хибної спроби при стрільбі і показала час 34 хвилини та 42,1 секунди. Срібною призеркою стала німкеня Лаура Дальмайєр (2) +3,1 с. Замкнула п’єдестал пошани італійка Доротея Вірер (1) +9,7 с.

Щодо представниць України, то їх попередньо було заявлено дві. Однак незадовго до старту американка Сьюзан Данклі відмовилася від участі через хворобу, що дало можливість стартувати Олені Підгрушній. Втім, чисельний склад "жовто-блакитних" в мас-старті не змінився, адже буквально в останній момент стало ясно, що змагатися за станом здоров'я не зможе Ірина Варвинець.

О.Підгрушна в результаті виявилася кращою серед українок. Всього два промахи на рубежах дозволили нашому капітанові посісти підсумкове 15-е місце. Ю.Джима, хоча і була набагато швидша партнерки по збірній, заробила п'ять кіл штрафу і фінішувала 19-ю.

"У порівнянні з першими двома етапами відчувала себе набагато краще. І з диханням було більш-менш нормально. Просто важко йшла, лижі не дуже сподобалися. Потихеньку починаю набирати обертів, які повинні були бути ще до сезону. Стріляниною майже задоволена. Через попередні промахи сьогодні діяла обережно і багато часу проводила на рубежі. Але краще два промахи, ніж п'ять", - О.Підгрушна підбила підсумки гонки.

Нагадаємо, що наступний етап Кубка світу почнеться в Оберхофі вже в новому році 5 січня.

Українські Національні Новини

Спорт