ukrayinki-ne-potrapili-u-top-30-startovoyi-gonki-shostogo-etapu-kubku-svitu-z-biatlonu

Українки не потрапили у топ-30 стартової гонки шостого етапу Кубку світу з біатлону

 • 9468 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. В італійському місті Антхольц стартував шостий етап Кубку світу з біатлону в рамках якого пройшла жіноча спринтерська гонка, повідомляє УНН.

У черговий раз доводиться констатувати, що українські дівчата зупинилися дуже далеко від призових місць. Лише Анастасії Меркушиній вдалося за рахунок стрільби з одним промахом увійти в залікову зону. Причому треба відзначити бійцівський дух і прагнення показати максимальний результат - на останньому колі вона відчайдушно боролася за кожну секунду і зуміла з 41-го місця після стрільби стоячи піднятися на підсумкове 35-те.

Крім Меркушиної, право стартувати в гонці переслідування заробила ще Валя Семеренко, яка фінішувала 60-ю з тим же одним промахом. Її сестра Віта, тричі відправлялася на штрафне коло, а також і Юлія Журавок, промахнувшись двічі, зайняли місця на межі восьмого і дев'ятого десятків – 78 і 82 відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські біатлоністи погіршили позиції в загальному заліку Кубку світу

Примітно, що Олена Підгрушна, яка все ще відновлюється після хвороби, заробивши два кола штрафу в стійці, зійшла з дистанції.

Володаркою "золота" стала чешка Маркета Давидова. Вона пройшла дистанцію з нулем у графі "промахи" та на 1,7 с перегнала фінку Кайсу Макаряйнен (1). Трійку кращих замкнула норвежка Марте Олсбю (1) +3,5 с.

Зауважимо, що завтра в Антхольці в боротьбу вступають чоловіки, які також вийдуть на дистанцію спринту.

Українські Національні Новини

Спорт