ukrayinska-aviakompaniya-skasovuye-reysi-v-yerevan-na-tli-eskalatsiyi-mizh-virmeniyeyu-ta-azerbaydzhanom

Українська авіакомпанія скасовує рейси в Єреван на тлі ескалації між Вірменією та Азербайджаном

 • 13222 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скасовує рейси до Єревану в зв'язку з загостренням конфлікту між Вірменією і Азербайджаном. Про це повідомила компанія у Facebook, передає УНН.

"З огляду на загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном Центром управління ризиками авіакомпанії МАУ прийнято рішення про тимчасову відміну рейсів до Єревана... Необхідність здійснення запобіжного заходу обумовлена, у тому числі, введенням воєнного стану та мобілізації у Вірменії", - сказано у повідомленні.

Керівник авіакомпанії Євгеній Дихне своєю чергою зазначив, що "ми в компанії оцінили усі можливі ризики і вирішили - виконання рейсу до Єревана є неможливим до роз’яснень щодо наших подальших дій з боку авіаційної влади України та офіційної позиції Баку та Єревана щодо забезпечення безпеки авіаційного простору у небі над Азербайджаном та Вірменією".

Найближчий рейс МАУ до Єревана мав відбутися за розкладом завтра, 28 вересня о 17:00.

"Представники авіакомпанії забезпечать необхідну комунікацію з пасажирам даного рейсу та нададуть їм усю необхідну підтримку, яку передбачає дана ситуація. Рейси авіакомпанії МАУ до Баку повинні виконуватися з 4 жовтня поточного року. Рішення щодо виконання рейсів буде прийнято з урахуванням оновлення інформації", - додали у компанії.

Нагадаємо, ескалація конфлікту між Вірменією та Азербайджаном сталася 27 вересня. Сторони звинуватили одна одну в загостренні ситуації на лінії зіткнення в Нагірному Карабаху. Є заяви про жертви, зокрема, серед мирного населення.

Українські Національні Новини

Економіка