ukrayinska-delegatsiya-na-choli-z-reznikovim-letit-do-frantsiyi

Українська делегація на чолі з Резніковим летить до Франції

 • 12250 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Українська делегація на чолі з міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим здійснить візит до Франції, де обговорять співпрацю у "нормандському форматі" з зовнішньополітичним радником президента Франції Еммануеля Макрона - Еммануелем Бонном. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, інформує УНН.

"12 червня керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у складі української делегації здійснить одноденний робочий візит до Франції. Запланована його зустріч із зовнішньополітичним радником Президента Французької Республіки Еммануелем Бонном, який представляє Францію на переговорах радників лідерів країн – учасниць "нормандського формату", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що делегацію очолює віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу ввійшли міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква та радник Президента України Руслан Демченко.

Як повідомлялося раніше в УНН, "десант силовиків" вирушив до Запоріжжя на представлення нового голови ОДА.

Українські Національні Новини

Політика