ukrayinska-figuristka-peremogla-na-turniri-v-polschi

Українська фігуристка перемогла на турнірі в Польщі

 • 8684 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Чотирнадцятирічна українська фігуристка Анастасія Архіпова здобула перемогу на міжнародному турнірі "Mentor Torun Cup", що триває в польському місті Торунь. Про це інформує Федерація фігурного катання України, передає УНН.

У змаганнях одиночниць-юніорок вона показала загальний результат 144,35 балів. При цьому українка більше ніж на 20 балів обійшла свою найближчу суперницю – француженку Леа Серна, якій програвала після короткої програми 0,79 бали.

Окрім того, у змаганнях танцювальних дуетів у категорії "юніори" на другу сходинку п’єдесталу пошани зійшли українці Марія Голубцова/Кирило Бєлобров.

Успішний виступ учнів Марії Тумановської-Чайки як у короткій, так і у довільній програмах забезпечив їм високі суддівські оцінки – загальна сума балів становить 129,97.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська фігуристка подолала кваліфікацію на ЧЄ у Москві

Зазначимо, що юніорський спортивний дует Софiя Нестерова/Артем Даренський здобув свою першу міжнародну нагороду, посівши третє місце на турнірі "Mentor Torun Cup".

Фігуристи, котрі почали виступати разом лише два місяці тому, на нинішніх змаганнях перевершили усі свої рекорди. Загальна сума набраних ними балів склала 117,31, а за виконання довільної, з якою учні Лілії Батутіної отримали 76,57 балів.

Окрім того, додамо, що фігуристи піднялися на подіум, а також вони виконали ще одне завдання – набрали суму балів, необхідних для участі у чемпіонаті світу з фігурного катання, що відбудеться у березні у Софії.

Українські Національні Новини

Спорт