ukrayinska-knizhkova-polichka-zyavilasya-u-bibliotetsi-v-norvegiyi

"Українська книжкова поличка" з'явилася у бібліотеці в Норвегії

 • 343127 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У бібліотеці міста Лонг'їр, що на півночі Норвегії, відбулося урочисте відкриття першої «Української книжкової полички». Про це повідомляє пресслужба посольства України в Норвегії, інформує УНН.

Цитата

«На півночі Норвегії відкрито «Українську книжкову поличку», у межах проєкту, ініційованого першою леді України Оленою Зеленською спільно з Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури та інформаційної політики України, а також Українським інститутом книги», - ідеться у повідомленні.

Деталі

Представники МЗС Норвегії, мер міста Лонг'їр, директор бібліотеки, українці, норвежці, посли іноземних країн в Норвегії, тепло вітали появу першої Української книжкової полички на Свальбарді. Учасники заходу також обговорили можливості розширення проєкту та купівлю нових видань, промоцію української культури.

«Зараз важливо, щоб усюди, де є українці, з’являлась і українська книга - як місточок між рідним домом і тимчасовим», - наголосила перша леді України Олена Зеленська.

Нагадаємо

За сприяння посольства України в Польщі та за участі першої леді України Олени Зеленської відбулося відкриття «Української книжкової полички» у Головній бібліотеці Мазовецького воєводства у Варшаві.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном