ukrayinska-ta-rosiyska-delegatsiyi-nesut-istorichnu-vidpovidalnist-za-sogodnishni-rishennya-erdogan

Українська та російська делегації несуть історичну відповідальність за сьогоднішні рішення – Ердоган

 • 130510 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган на відкритті раунду переговорів України та росії у Стамбулі заявив, що делегації несуть історичну відповідальність за рішення, які ухвалюють сьогодні. Про це повідомив у своєму Twitter радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, який процитував Ердогана, передає УНН.

Цитата

"Продовження війни не принесе нікому користі. Відновлення миру буде корисним і для двох ваших країн, і для інших. Ви як делегації несете історичну відповідальність за рішення, які ухвалюються сьогодні", – сказав Ердоган.

Доповнення

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган звернувся до делегацій України та рф напередодні переговорів у Туреччині і заявив, що і президент України Володимир Зеленський і російський президент володимир путін є "цінними друзями".

Додамо

28 березня в Міжнародному аеропорту Ататюрк (Стамбул) приземлився літак з українською делегацією, яка прибула на перемовини з росією.

Раніше повідомляли, що черговий живий раунд переговорів між українською та російською сторонами відбудеться 28-30 березня в Туреччині.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві окупанти вдарили по житловій будівлі – Кім

     • 105319 переглядiв