ukrayinski-diplomati-u-riznikh-krayinakh-pidnyali-krimskotatarskiy-prapor

Українські дипломати у різних країнах підняли кримськотатарський прапор

 • 15276 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. У різних країнах Європи працівники Міністерства закордонних справ України святкують День кримськотатарського прапора. Про це повідомляє УНН із посиланням на офіційну сторінку українського МЗС у Twitter.

"День кримськотатарського прапора в Стамбулі. Україна продовжує боротися за звільнення Криму від російського окупанта. #КримЦеУкраїна", - йдеться у повідомленні Генерального консульства України в Стамбулі.

"У День кримськотатарського прапора в Посольстві України в Ізраїлі поруч з прапором України майорить прапор кримських татар. Цей День нагадує про єдність українського і кримськотатарського народів та про незаконну окупацію Криму Росією", - йдеться в повідомлені українського Посольства в цій країні.

"26 червня-День кримськотатарського прапора. Висловлюємо щиру підтримку кримськотатарському народу у цей важкий для нації час. Наголошуємо, що #КримЦеУкраїна, незважаючи на спробу держави-агресора змінити хід історії!" - повідомляє Twitter-акаунт Посольства України у Словенії.

"Посольство України в Республіці Казахстан відзначає День кримськотатарського прапору голосно аби всі почули, що...
Крим це Україна!" - зазначили на офіційній сторінці Посольства

"Сьогодні в Україні відзначається День кримськотатарського прапора. Два прапори. Єдина країна. #КримЦеУкраїна #денькримськотатарськогопрапору", - повідомляється на сторінці Посольства України у Великій Британії

Нагадаємо, щорічно 26 червня відзначають День кримськотатарського прапора.

Тако УНН повідомляв, що силовики РФ намагалися вручити “застереження” активісту Джелялу напередодні Дня кримськотатарського прапора.

Посольство України в Республіці Казахстан відзначає День кримськотатарського прапору голосно аби всі почули, що...
Крим це Україна!
Қырым бұл Украина!
Crimea is Ukraine! #CrimeaIsUkraine #CrimeanTatarFlag #КримЦеУкраїна #денькримськотатарськогопрапору pic.twitter.com/b0T5ypVMXo

— UKR Embassy in KAZ (@UKRinKAZ) 26 червня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика