ukrayinski-diversanti-na-pikapi-yakikh-shukali-v-rf-viyavilis-fantaziyeyu-vodiya-mash

"Українські диверсанти" на пікапі, яких шукали в рф, виявились фантазією водія - Mash

 • 1814161 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Озброєна "українська дрг", яку шукали в орловській, курській, брянській та білгородській областях рф,  виявилася фантазією скривдженого водія, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Mash.

Деталі

За нашою інформацією, план "перехоплення" у регіонах оголосили після звернення одного з мешканців курської області. Він сказав: бачив підозрілий пікап із українськими номерами, який мчав до білгорода через орловську область робити теракти. Спецслужби зреагували і через деякий час зупинили цей "Фольксваген-Амарок" у місті Валуйки.

"Усередині двоє чоловіків — беззбройні та перелякані мешканець курської області та його родич із Куп'янська. За їхніми словами, їхали по речі. Після цього правоохоронці ще раз зв'язалися із заявником і з'ясували — чоловік просто помстився. За те, що водій пікапа підрізав його на дорозі", - йдеться у повідомленні.

Раніше

Як писав Telegram-канал Baza, у курській області рф оголошено план «перехоплення». Співробітники поліції шукають пікап із українськими номерами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП