ukrayinski-gimnastki-triumfuvali-na-turniri-v-ssha

Українські гімнастки тріумфували на турнірі в США

 • 10090 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Лос-Анджелесі (США) завершився перший старт сезону з художньої гімнастики, участь в якому взяла українська збірна – "LA Lights 2018". Про це інформує Федерація гімнастики України, передає УНН.

Серед юніорів впевнену перемогу здобула одна з лідерів "синьо-жовтої" юніорської збірної Вікторія Онопрієнко. Гімнастка не тільки показала кращі результати серед всіх юніорів, але за сумою балів була б кращою і серед сеньйорів.

Добре себе проявила і друга юніорка Вікторія Денисенко. У багатоборстві гімнастка показала четвертий результат, а також стала кращою у вправі зі стрічкою. Друге і третє місця змагань посіли гімнастки США.

Високі результати показали і наші гімнастки, виступаючі за сеньйорам. Перше місце завоювала учасниця Чемпіонатів Європи 2016 і 2017 років, чемпіонка України серед юніорів Єва Мелещук. Третє місце зайняла також зайняла наша грація, переможниця та призерка Міжнародних турнірів Вікторія Фотієва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асоціація спортивних журналістів оголосила топ-10 спортсменів України

Високий рівень показала і Влада Никольченко, яка з цього року тільки перейшла в категорію сеньйорів. Гімнастка допустила ряд помилок з м'ячем, що не дозволило їй зайняти місце на п'єдесталі в багатоборстві, але показала кращий результат з обручем і другий результат з булавами. Восьме місце в багатоборстві показала Яника Вартлаан, яка виступала раніше за Естонію і недавно отримала українське спортивне громадянство.

Примітно, українська команда щорічно приїжджає в Лос-Анджелес випробувати нові програми, а їх суперницями традиційно є збірні Білорусі та США.

Крім того додамо, що через 2 тижні Онопрієнко разом із Христиною Пограничною поїде завойовувати для України путівку на Юнацькі Олімпійські ігри 2018.

Українські Національні Новини

Спорт