ukrayinski-litaki-zavershili-17-misiy-iz-dostavki-meddopomogi-dlya-pyati-krayin-nato

Українські літаки здійснили 17 місій із доставки меддопомоги для п’яти країн НАТО

 • 18427 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Українські літаки в рамках програми підтримки НАТО завершили 17 місій і доставили 950 тонн медичних засобів до п’яти країн. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter місії України в НАТО.

"На сьогоднішній день літаки АН-124 та АН-223 завершили в рамках програми підтримки НАТО 17 місій і перевезли понад 950 тонн медичних засобів для підтримки п’яти країн, включаючи Чехію, Словаччину, Німеччину та Польщу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24-го квітня український літак "Авіаліній Антонова" АН-124 "Руслан" доставив медичні засоби до Х’юстона у Техасі.

Рейс вилетів із китайського Шанхая, з вантажем засобів індивідуального захисту, медикаментів, антисептиків, апаратів штучної вентиляції легень.

Як повідомлялося раніше в УНН, український літак "Мрія" доправив частину другого медичного вантажу до Канади.

Нагадаємо, в Україну прибув літак "Мрія" з гуманітарним вантажем з КНР.

To date, AN-124 and AN-225 aircraft have completed within #NATO supported #SALIS program, 17 missions and airlifted over 950 tons of medical supplies in support to five NATO nations, including Czech Republic, Slovakia, Germany or Poland.#StrongerTogether https://t.co/AWfp8nI6zY

— UKR Mission to NATO (@UKRinNATO) June 5, 2020

Українські Національні Новини

Політика