ukrayinski-moryaki-priyednayutsya-do-viyskovikh-navchan-turechchini-dogu-akdeniz-2021

Українські моряки приєднаються до військових навчань Туреччини “Dogu Akdeniz – 2021”

 • 20349 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Українські моряки приєднаються до навчання ВМС Турецької Республіки “Dogu Akdeniz – 2021” (“Східне Середземномор‘я – 2021”), яке сплановане на кінець цього року в Західній частині Середземного моря, передає УНН із посиланням на Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Цитата

"ВМС ЗС України взяли участь у початковій конференції з планування навчання ВМС Турецької республіки “Dogu Akdeniz – 2021” Військово-Морські Сили ЗС України взяли участь у початковій конференції з планування навчання ВМС Турецької Республіки “Dogu Akdeniz – 2021” (“Східне Середземномор‘я – 2021”), яке сплановане на кінець цього року в Західній частині Середземного моря", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Учасники заходу розглянули питання щодо визначення загальної концепції навчання, узгодження попереднього складу сил, що планується залучити. Представники ВМС ЗС України обговорили формат участі української сторони, у тому числі залучення офіцерів ВМС ЗС України до складу багатонаціонального штабу навчання, а також стажування офіцерів на борту корветів ВМС Туреччини класу ADA (MILGEM) під час навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові потренувались у протиповітряній обороні біля Криму

У зв’язку з пандемією COVID-19 початкова конференція з планування вищезазначеного навчання, відбулась в режимі онлайн-зв’язку.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Помер відомий дизайнер одягу Альбер Ельбаз

     • 24419 переглядiв

    У ЗСУ за добу на COVID-19 захворіло ще 22 людини

     • 13996 переглядiв