ukrayinski-ryatuvalniki-dsns-prodovzhuyut-pratsyuvati-na-mistsi-ruynuvan-u-turechchini

Українські рятувальники ДСНС продовжують працювати на місці руйнувань у Туреччині

 • 705033 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Голова ДСНС Сергій Крук повідомив, що на постійному зв’язку із рятувальниками, які у складі Зведеного загону працюють на місці руйнувань у Туреччині, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram ДСНС.

Цитата

"Багато країн прибули до місця робіт літаками. З огляду на війну у нашій державі та, як наслідок, закрите небо, було прийнято рішення, що одна з груп рятувальників ДСНС вирушить до Туреччини наземним шляхом. Це дозволило залучити важку техніку, яка вже довела свою ефективність під час залучень до ліквідації наслідків ведення бойових дій в Україні", - повідомив Сергій Крук.

Доповнення

Голова ДСНС також додав, що "важка інженерна техніка, зокрема Спеціальні аварійно-рятувальні машини важкого класу (САРМ-В) з маніпуляторами, допоможуть ефективніше подолати наслідки потужного землетрусу, що стався 6 лютого на території Туреччини".

Нагадаємо

У прикордонних регіонах Туреччини та Сирії рятувальники продовжують діставати з-під завалів живих людей. Так сьогодні кількість врятованих вже зросла до 12.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП