ukrayinski-striltsi-viboroli-nizku-medaley-na-chempionati-yevropi-v-ugorschini

Українські стрільці вибороли низку медалей на чемпіонаті Європи в Угорщині

 • 10304 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У Денешдіаші (Угорщина) завершився розіграш нагород чемпіонату Європи з кульової стрільби (рухома мішень) за підсумками якого у скарбничці українських збірних опинилися 15 високих нагород. Про це повідомляє ММСУ, передає УНН.

Відразу дві українки підкорили континентальний п'єдестал у вправі МГ-12 - Вікторія Рибалова завоювала титул чемпіонки Європи, Валентина Гончаренко - віце-чемпіонський титул. Також дві нагороди найвищого дівчата разом з Галиною Авраменко здобули у жіночих командних змаганнях у вправі МГ-12 та МГ-11. Окрім того Авраменко стала другою в стрільбі МГ-МІХ, а Гончарова - третьою у цій вправі.

Трійку лідерів замкнув Ігор Кізіма у чоловічих змаганнях МГ-11А.

Вісім нагород чемпіонату в Угорщині виборола українська юніорська збірна.

Титул чемпіона Європи в особистій першості у вправі МГ-11А виборола Христина Гілевич. Ще одне "золото" Христина здобула разом з колегами по команді Маргаритою Тарканій та Анастасією Жученко у командних змаганнях з цієї вправи. У цьому ж складі дівчата стали другими у командних змаганнях у вправі МГ-12.

Третю золоту нагороду до скарбнички збірної приніс виступ Анастасії Жученко та Денниса Баблюка у вправі МГ-МІХ. Окрім того ще одна пара українських стрільців Христина Гілевич-Данило Даниленко у цьому виді змагань стали третіми.

Додамо також, дві срібні нагороди до активу "синьо-жовтої" команди завоювала юніорська команда у складі Дениса Баблюка, Романа Товстопята та Данила Даниленка у змаганнях МГ-11А та МГ-12.

Українські Національні Новини

Спорт