ukrayinski-tenisistki-z-peremog-startuvali-u-kvalifikatsiyi-v-brisbeni

Українські тенісистки з перемог стартували у кваліфікації в Брісбені

 • 10726 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Українські тенісистки Марта Костюк і Даяна Ястремська виграли свої стартові поєдинки у відбірковому турнірі до основної сітки Brisbane International. Про це УНН повідомляє з посиланням на Великий теніс України.

Марта Костюк зустрілася на першому колі кваліфікації з британкою Гетер Вотсон, вони провели перший очний поєдинок на корті. Зустріч тривала 2 години і 7 хвилин. У першій партії кожна з тенісисток виконала по 4 брейки (українка програла з 5-2). У другому і третьому сеті Костюк втратила по гейму на своїй подачі, вигравши в цілому п'ять геймів на подачі британки. Таким чином, Марта Костюк - Гетер Вотсон: 6-7 (3), 6-2, 6-3.

Далі українку чекає Марі Боузкова з Чехії, якій Марта програла у кваліфікації US Open-2018.

Ястремська зустрілася на першому колі кваліфікації з Варварою Лепченко (США). Вони раніше зустрічалися у турі один раз: наприкінці 2018 року в Люксембурзі. Тоді українка здобула перемогу в наполегливому поєдинку (6-2, 6-7 (10), 7-6 (5). Для Ястремської той матч був першим після тріумфу у Гонконзі, де Даяна завоювала титул. Сьогодні українці знадобилося майже 2 години, щоб також оформити перемогу над американкою. У стартовому сеті на три брейки суперниці Ястремська відповіла тільки одним, але в наступних двох партіях вже українка взяла по три гейми на подачі Лепченко (американка зробила всього два до кінця гри). У результаті Даяна Ястремська - Варвара Лепченко: 3-6, 6-1, 6-4.

У наступному раунді Ястремська зіграє проти чешки Кароліни Мухової, від якої також зазнала поразки на кортах останнього US Open.

Нагадаємо, три українки дізналися своїх суперниць на тенісному турнірі нового сезону.

Українські Національні Новини

Спорт