ukrayinski-veterani-vizmut-uchast-u-marafoni-morskikh-pikhotintsiv-u-ssha

Українські ветерани візьмуть участь у Марафоні морських піхотинців у США

 • 9389 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Сьогодні вранці для участі у Марафоні морських піхотинців до Вашингтона вилетіли 10 учасників від України. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Держприкордонслужби.

"Один із найбільших міжнародних марафонів відбудеться 27 жовтня. Від України для участі у 44-му Марафоні морських піхотинців сьогодні вранці до Вашингтона вилетіло 10 учасників", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, до складу збірної ветеранів російсько-української війни увійшов і прикордонник Юрій Козловський, який навесні 2016 року в районі проведення АТО підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

"У травні того ж року прикордоннику ампутували ліву стопу, а на правій нозі видалили передню групу м’язів", - розповіли у пресслужбі.

Напередодні Юрій взяв участь у тренуванні на НСК "Олімпійському". Він разом із іншими чотирма учасниками на Марафоні буде бігти 10 км. Ще п’ятеро пробіжать 42 км.

Нагадаємо, стали відомі імена 20 представників національної української збірної на "Іграх Нескорених" (Invictus Games) у Нідерландах. 

Українські Національні Новини

Суспільство