ukrayinski-vinischuvachi-vrazili-raketami-harm-z-desyatok-pozitsiy-vorozhogo-ppo

Українські винищувачі вразили ракетами HARM з десяток позицій ворожого ППО

 • 328045 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Авіація українських Повітряних сил за минулу добу завдала 15 групових авіаударів, а зенітні ракетні війська знищили 5 повітряних цілей. Про це повідомили у четвер, 22 вересня, у ПС ЗСУ у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Протягом доби 21 вересня авіація Повітряних сил завдала потужного вогневого ураження по ворожих позиціях. Винищувачі продовжують утилізацію російського ППО за допомогою адаптованих до українських літаків американських протирадіолокаційних ракет AGM-88 HARM та прикривають з повітря ударні групи штурмової і бомбардувальної авіації", - зазначили у ПС ЗСУ.

Деталі

За даними ПС ЗСУ, здійснено понад 15 групових авіаударів по рашистах на різних напрямках.

"У результаті авіаударів знищено ворожий взводний опорний пункт, мінометну батарею, до 15 одиниць бойової броньованої техніки, десятки окупантів. Протирадіолокаційними ракетами HARM уражено близько 10-ти позицій ППО противника", - йдеться у повідомленні.

За добу 21 вересня зенітними ракетними підрозділами ПС ЗСУ, як повідомляється, також знищено чотири безпілотники оперативно-тактичного рівня та одну крилату ракету "Іскандер-К" російських окупаційних військ.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 55 510 осіб.

Українські Національні Новини

Війна