ukrayinski-viyska-zvilnili-4-naseleni-punkti-vid-ruskogo-mira

Українські війська звільнили 4 населені пункти від "руского міра"

 • 2331350 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Генштаб ЗСУ у своєму ранковому зверненні повідомив, що українські війська звільнили 4 населені пункти: Нагірне, Берестове, Криничне, Роти. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася 104 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню.

На Бахмутському напрямку українські війська успішно протидіяли і відбили наступ противника у напрямках населених пунктів Нагірне, Берестове, Криничне, Роти.

У рамках створення південного оперативного командування, передбачається збільшення чисельності збройних сил республіки білорусь до 80 тисяч осіб. Комплектування військових частин технікою та озброєнням планується здійснити за рахунок технічних засобів, що перебувають на зберіганні.

З метою демонстрації присутності та сковування Сил оборони, ворог продовжує утримувати у прикордонних районах Брянської та Курської областей до трьох батальйонних тактичних груп. З території російської федерації здійснено мінометні обстріли підрозділів наших військ в районах населених пунктів Ходине та Велика Писарівка Сумської області.

Ворог обстрілює позиції наших військ у районах населених пунктів Базалівка, Бражківка, Грушуваха. З метою уточнення положення наших підрозділів та корегування вогню артилерії здійснює повітряну розвідку з застосуванням БпЛА.
На Донецькому напрямку, окрім артилерійських обстрілів, ворог завдав авіаударів із літаків та вертольотів. Основні зусилля агресор зосередив на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.
На Лиманському напрямку противник активних бойових дій не вів. Завдав ракетного удару по населеному пункту Миколаївка за 4 км на схід від Слов’янська.
Ворог продовжує штурм міста Сєвєродонецьк, бойові дії тривають. Наші воїни завдають противнику втрат.

Деталі

Окупанти вбили четверо людей в Донецькій області, ще семеро поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Туреччині відбудуться військові навчання НАТО

     • 180542 переглядiв

    Японія ввела санкції проти російських та білоруських банків

     • 105197 переглядiв

    Укрзалізниця оголосила про евакуаційний потяг на 7 червня

     • 144346 переглядiв