ukrayinski-viyskovi-opanovuyut-bud-yaki-zrazki-novitnoyi-tekhniki-za-5-dniv-minoboroni

Українські військові опановують будь-які зразки новітньої техніки за 5 днів – Міноборони

 • 205519 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Українські військовослужбовці опановують будь-які зразки новітньої сучасної зброї світового рівня за тиждень або навіть 5 днів, у той час, як за стандартами, необхідно мінімум два тижні. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

Цитата

“Всі одиниці військової техніки, які надходять до України від партнерів – важливі. Це і бронетехніка, і артилерійські системи. Навіть консультативно-дорадча допомога, яку нам надають країни-партнери також для нас важлива. Як показує практика, будь-які зразки новітньої сучасної зброї світового рівня наші військовослужбовці опановують дуже швидко. Там, де подібний термін підготовки екіпажів, або артилерійських розрахунків може становити два тижні за стандартами, наші військовослужбовці справляються за тиждень або за п’ять днів”, – наголосив речник Міноборони.

Доповнення

Британський міністр оборони Бен Воллес оголосив, що Велика Британія відправить Україні РСЗВ M270, які можуть вражати цілі на відстані до 80 км за допомогою високоточних керованих ракет.

Українські Національні Новини

Суспільство