ukrayinski-zakhisniki-prodovzhuyut-boroniti-bakhmut-na-deyakikh-dilyankakh-vorog-pomitno-nervuye-sirskiy

Українські захисники продовжують боронити Бахмут, на деяких ділянках ворог помітно нервує - Сирський

 • 323185 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Сили оборони України продовжують боронити Бахмут, людського ресурсу для штурмів в окупантів залишається все менше, і на деяких ділянках ворог помітно нервує. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, який є керівником оборони східного фронту, у зону відповідальності якого входить Бахмут, пише УНН.

Цитата

"Сили оборони продовжують боронити Бахмут, завдаючи великих втрат ворогу на Сході. На деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше. Злагодженість дій та стійкість наших воїнів забезпечують виконання завдань, ламають бойовий дух ворога, зривають його плани", - написав Сирський у Telegram.

Деталі

Тим часом на Бахмутському напрямку, з його слів, ППО Сухопутних військ знищують і російські дрони-розвідники, ударні дрони та баражуючі боєприпаси.

"Хочу відзачити злагоджені дії зенітників 28 ї та 93 ї ОМБр, операторів бойових машин ЗРК "Стріла-10", які за цей тиждень сумарно знищили 7 БПЛА "Орлан-10" та 2 БПЛА "Зала", - вказав Сирський.

За його словами, "в умовах постійного впливу артилерії противника наші воїни навчились взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА в повітрі та точно їх вражати". Окрім цього, ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу "ланцет", додав Сирський.

Доповнення

Керівник оборони східного фронту назвав головне завдання.

Українські Національні Новини

Війна