ukrayinski-zakhisniki-vibivayut-orkiv-navkolo-popasnoyi-trivayut-garyachi-boyi-golova-oda

Українські захисники вибивають орків навколо Попасної, тривають гарячі бої – голова ОДА

 • 178508 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. У Луганській області тривають гарячі бої. Українські захисники продовжують вибивати окупантів в районі Попасної та Білогорівки. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що наразі тривають бої навколо Попасної, гаряче у Білогорівці. Українські захисники продовжують полювати на росіян, які перейшли на наш берег - зачистка триває.

Окрім цього, досі тривають бої у Рубіжному та Воєводівці, однак наша оборона стабільна. Рашисти продовжують обстрілювати надважливу дорогу Лисичанськ-Бахмут.

Цитата

“Поки чекаємо, маємо надію за декілька днів завезти гуманітарні вантажі для тих, хто залишився, а це більше 40 тисяч мешканців”, – зазначив Гайдай.

Він також наголосив, що область залишилася без комунікацій. Сьогодні окупанти перебили магістральний газопровід - тепер немає світла, води, газу.

“Евакуація досі неможлива. Ризикувати ми не можемо. Щойно Наші захисники відкинуть рашистів від дороги на відстань, з якої ті не зможуть гатити по "шляху життя", евакуація поновиться”, – додав Гайдай.

Доповнення

УНН повідомляв, що на Луганщині тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє. Минулої доби, 9 травня, російські окупанти 22 рази обстріляли міста та села регіону.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Помер Леонід Кравчук – нардепи

     • 211843 переглядiв