ukrayinski-zakhisniki-znischili-20-rosiyskikh-okupantiv

Українські захисники знищили 20 російських окупантів

 • 126439 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. ЗСУ знищили 20 російських загарбників, 2 танки Т-72 ворога, та гаубицю "Мста-Б". Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Деталі

По рубежу Сухий Ставок - Білогірка ворог спробував провести розвідку боєм за підтримки двох танків. Успіху не мав. З втратами відійшов. Але протягом дня наніс два авіаційних та два ракетних удари по наших позиціях.

Атаки здійснено з тимчасово окупованих територій Херсонщини та Миколаївщини, вздовж лінії зіткнення, гелікоптерами та реактивними системами залпового вогню "Смерч".

Також протягом дня ворогом в чергове атаковано Миколаїв. 2 реактивних снаряди РСЗВ "Ураган" влучили в передмістя. Жертв та руйнувань немає.

В Баштанському районі силами зенітно-ракетного підрозділу збито три крилатих ракети Х-101. А нашою авіацією нанесено три удари по опорних пунктах і один – по скупченню озброєння та техніки в Бериславському та Баштанському районах.

Ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено вогневий удар по Чорнобаївці, де розташований пункт базування окупаційних військ.

Наразі підтверджені втрати ворога складають 20 рашистів, 2 танки Т-72, гаубиця "Мста-Б", ще 4 одиниці автомобільної та броньованої техніки.

Остаточні втрати ворога - дорозвідуються.

Нагадаємо

На виході в Чорне море з гирла Бистрого річки Дунай плавучий кран підірвався на невідомому пристрої. Пошкодження не критичні, постраждалих немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП