ukrayinski-zakhisniki-znischili-ponad-50-rosiyskikh-okupantiv

Українські захисники знищили понад 50 російських окупантів

 • 136300 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. На півдні ЗСУ за добу знищили 54 російських загарбників. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Деталі

Українською авіацією протягом бойового дня нанесено 6 ударів по ворожих скупченнях живої сили та техніки, по опорному пункту. Остаточні дані дорозвідуються.

"Тим часом підтверджені втрати ворога: 54 рашисти, 3 танки Т-62, 3 реактивні системи залпового вогню "Град", гармата "Мста-Б", броньована та автомобільна техніка, а також знищено склад з боєприпасів та пункт боєпостачання на Херсонщині", - йдеться в повідомленні.

У суботу противник силами понад 50 вояків за підтримки двох танків Т-62 та одного БТРа-82А проводив наступальні дії у напрямку Сухий Ставок, Андріївка та силами до мотострілецького та танкового взводів у напрямку Брускінське, Білогірка, але успіху не мав.

Впродовж дня ворог ще кілька разів атакував.

"Ударний Ка-52 виконував завдання в районі Білогірки. Без наших втрат. Мі-8 також зазнав невдачі в районі Новомиколаївки. Без наших втрат", - пише ОК "Південь.

Нагадаємо 

В Чорному морі корабельне угруповання маневрує неподалік мису Тарханкут в напрямку Анапи. Два ракетоносія готові до нанесення ракетних ударів 16-ма "Калібрами".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП