ukrayinskim-moryakam-v-sizo-ne-viddali-listi-rodicham

Українським морякам в СІЗО не віддали листи родичів

 • 8539 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Адміністрація СІЗО "Матроська тиша" сповістила родичів трьох утримуваних там українських моряків, про те, що листи тимчасово затримані і не передані адресатам. Про це повідомила російська журналістка і волонтер Вікторія Івлєва, передає УНН.

"Листи морякам, на жаль ... Ось такі три однакових відповіді ми отримали сьогодні про листи від батьків, відправлені позавчора по системі електронних листів ФСВП - лист в "Матросську тишу". Навіть коментувати не можу", - написала журналістка в соцмережах.

Згідно з повідомленням адміністрації СІЗО-1 "Матроська тиша", опублікованому в пості, лист затримується в зв'язку "зі слідчими діями або з причин, пов'язаних з внутрішнім розпорядком установи". Втім, згідно з документом, адміністрація обіцяє вручити лист найближчим часом, якщо це можливо.

Нагадаємо, військовополонені Українські моряки в московських СІЗО вже отримали всі передачі і посилки.

Українським морякам, які містяться в СІЗО в Москві, волонтери передали продукти, папір і конверти з марками в Україні.

30 листопада заарештованих українських моряків, захоплених у неділю разом з суднами ВМС ЗСУ в районі Керченської протоки, доставили в СІЗО "Лефортово" в російській столиці Москві з окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП