ukrayinskiy-brend-longmixer-pidkoriv-svitovu-alkogolnu-arenu

Український бренд LONGmixER підкорив світову алкогольну арену

 • 63955 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. З року в рік український бренд LONGmixER поповнює свою скарбницю найвищими нагородами світових дегустаційних конкурсів, передає УНН з посиланням на дані компанії-виробника бренду Beverage Trading Company.

"Слабоалкогольний напій LONGmixER має в своїй скарбниці 3 Гран-прі та 3 Перших місця в категорії алкогольних напоїв, що були отримані на VII Міжнародному професійному дегустаційному конкурсі напоїв BEST DRINK", - йдеться у повідомленні.

На ринку України бренд LONGmixER існує майже 20 років.

"Кожна скляна пляшка або ж металева банка лонгдрінку проходить обов’язковий контроль на якість згідно внутрішніх критеріїв виробника", - підкреслив виробник.

Також у компанії розкрили секрет виготовлення лонгдрінків високої якості. Це стало можливим завдяки унікальному виробничому досвіду та прогресивній лабораторній базі компанії - виробника, деталізували у Beverage Trading Company.

"Сучасні технології фільтрації спиртів, унікальні методи додаткової каскадної поліруючої фільтрації готової продукції дозволяють створювати алкогольні напої високої якості", - резюмували у компанії.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу