ukrayinskiy-duet-ocholiv-mizhnarodniy-turnir-z-figurnogo-katannya

Український дует очолив міжнародний турнір з фігурного катання

 • 13218 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Українські танцюристи Олександра Назарова/Максим Нікітін стали лідерами на міжнародному турнірі зі спортивних танців на льоду "LuMi Dance Trophy", який триває в Одесі, інформує УНН з посиланням на Федерацію фігурного катання України.

Деталі

Ритмічний танець учні харківського тренера Галини Чурілової виконали, як і зазвичай, технічно, яскраво та емоційно. Судді високо оцінили як технічну складову програми – 42,75, так і компоненти – 33,56.

Українці очолили трійку лідерів з результатом 76,31 балів, обійшовши найближчих суперників – Вікторію Семенюк та Іллю Юхимука з Білорусі більше, ніж на десять балів.

У білорусів, які йдуть другими, - 66,10 балів, третє місце посідає турецький дует Юлія Жата/Акалін Берк – 61,82.

Примітно, що представники юніорської вікової групи також виконували ритмічний танець. Найвищі оцінки отримали Ангеліна Кудрявцева/Ілля Каранкевич – 69,26. Чемпіонам Кіпру, з якими працює відомий тренер Олександр Жулін, майже дев’ять балів програє український дует Марія Пінчук/Микита Погорєлов – 60,49. Третій результат у білоруських спортсменів Злати Мартищенко/Владислава Ситіка – 52,93.

Доповнення

Вже сьогодні юніори та дорослі танцюристи виконають довільний танець.

Українські Національні Новини

Спорт