ukrayinskiy-kapitan-pered-zitknennyam-suden-u-budapeshti-potrapiv-v-avariyu-v-niderlandakh

Український капітан перед зіткненням суден у Будапешті потрапив в аварію в Нідерландах

 • 9462 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У квітні громадянин України, капітан теплохода Viking Sygin, який потрапив в аварію з прогулянковим катером на річці Дунай, раніше був залучений в аварію судів у Нідерландах, передає УНН з посиланням на портал hvg.hu.

Так, згідно з інформацією видання, капітан судна, який потрапив в аварію 1 квітня цього року в Нідерландах, і капітан в поточному справі - це одна особа. Повідомляється, що чоловік був раніше притягнутий до відповідальності в якості підозрюваного в Нідерландах.

Прокуратура також заявила, що капітан, згідно з висновками слідства, стер дані зі свого телефону після аварії в Угорщині.

Як повідомляв УНН, катер затонув на річці Дунай увечері 29 травня після зіткнення з круїзним судном. Інцидент стався біля мосту Маргіт у Будапешті. На борту катера перебували 35 осіб, серед яких два члени екіпажу і туристи з Південної Кореї.

Окружний суд Будапешта заарештував на місяць капітана теплохода Viking Sygin, громадянина України Юрія С., в зв'язку з аварією з прогулянковим катером на річці Дунай.

Нагадаємо, число жертв в результаті аварії збільшилася до 12 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу