ukrayinskiy-sanochnik-rozpoviv-pro-ochikuvannya-vid-olimpiadi-2018

Український саночник розповів про очікування від Олімпіади-2018

 • 8705 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Представник збірної України з санного спорту Антон Дукач поділився своїми очікуваннями від майбутнього виступу на Зимових Олімпійських іграх в Пчьончхані, передає УНН з посиланням на НОК України.

"Очікую на дуже швидку трасу. Минулого року тут відбувались тестові змагання. Нажаль, через травму ноги я пропустив ті старти, але хлопці говорили, що траса була швидкісна. На Олімпійських іграх, думаю, її підготують таким чином, що буде ще швидшою. На Олімпійський іграх прагну показати чотири стабільні заїзди і потрапити до топ-10 за розгоном. На нещодавньому чемпіонаті Європи в латвійській Сігулді в цьому елементі в мене був високий 6-й результат", - наголосив наш земляк.
Також саночник охарактеризував майбутню трасу змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Олімпіаді-2018 Україна вперше представить спортсменку на змаганнях з могулу

"Вже мали можливість побачити трасу на власні очі. Лід дуже холодний, жорсткий. Якщо у нас на змаганнях, як правило, температура льоду становить від мінус 0,5 до мінус 4 градусів, то тут сягає – 14. Планується, що буде два складних повороти. В іншому траса плавна, впоратись цілком можливо. Завтра перше тренування, спробуємо відчути трасу", - підкреслив Дукач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські біатлоністи розпочали тренування на олімпійській трасі Пхьончхана

Відзначимо, що на зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2012 року в Інсбруку Дукач зупинився у змаганнях санного спорту за крок до п’єдесталу пошани, посівши високе 4 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Південна Корея перед Олімпіадою відмовила у в'їзді 36 тис. іноземцям

Додамо, що 23-ті Зимові Олімпійські ігри відбудуться в Пчьончхані (Південна Корея), яка виборола це право у боротьбі із двома іншими містами-претендентами французьким Ансі та німецьким Мюнхеном.

Українські Національні Новини

Спорт