ukrayinskogo-basketbolista-vidrakhuvali-z-klubu-nba

Українського баскетболіста відрахували з клубу НБА

 • 17818 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Команда НБА "Мілуокі Бакс" припинила співпрацю з українським форвардом Джоелем Боломбоєм. Про це повідомляє ФБУ з посиланням на інсайдера Yahoo Sports Шамса Чарану, передає УНН.

"Бакс" перевели двосторонній контракт захисника Шона Кілпатрика на стандартну угоду НБА, відрахувавши при цьому українця.

За кілька годин до анулювання угоди з Боломбоєм клуб видав українському форварду стандартний контракт НБА. Якщо протягом трьох днів Боломбоя не заберуть з ринку відмов, він стане вільним агентом. Також "Бакс" зобов'язані виплатити йому зарплату за три дні контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець Боломбой допоміг Мілуокі обіграти команду Леня

Українець провів шість поєдинків за "Мілуокі", в яких в середньому набирав по 1,5 очка і робив по 1,7 підбирань за 6,3 хвилини. У складі фарм-клубу G-Ліги "Вісконсін Херд" форвард у середньому за гру записував до свого активу по 15 очок і 11,2 підбирань.

Додамо також, рік тому Боломбой, який народився в Донецьку, був обраний командою "Юта Джаз" під загальним 52-м піком на драфті НБА. У минулому сезоні він провів за "Юту" 12 матчів, але не зумів закріпитися в команді. Після цього гравець підписав двосторонній контракт з "Мілуокі".

Українські Національні Новини

Спорт