ukrayinsku-delegatsiyu-v-berlini-zustrila-ministr-oboroni-frn-govoriti-budut-pro-donbas

Українську делегацію в Берліні зустріла міністр оборони ФРН: говоритимуть про Донбас

 • 14609 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Міністр оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер зустріла українську делегацію, яка прибула вранці до Берліна. На порядку денному - ситуація на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Німеччини у Twitter, передає УНН.

"Міністр оборони Крамп-Карренбауер вітає віце-прем'єра Олексія Рєзнікова в Бендлер-блок (штаб-квартира Федерального міністерства оборони Німеччини - ред.) з міністром оборони Андрієм Тараном, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою і послом Андрієм Мельником. Тема серед інших - ситуація на Донбасі", - йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у вівторок, 2 червня, прибувають з робочим візитом до Федеративної Республіки Німеччина.

Як повідомлялося в УНН, під час свого візиту члени делегації обговорять ряд питань, зокрема - проблему деокупації Криму та виконання грудневих домовленостей у "нормандському форматі".

Також в Берліні заплановані зустрічі з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Хайко Маасом і зовнішньополітичним радником канцлера Яном Гекером.

#Fistbump: #Verteidigungsministerin Kramp-Karrenbauer @akk begrüßt den Vize-Premier @oleksiireznikov im Bendlerblock. Mit dabei Verteidigungsminister Andrej Taran, sowie Außenminister @DmytroKuleba und Botschafter @MelnykAndrij. Thema u.a. die Lage im #Donbass pic.twitter.com/h3x9nqN6Jj

— Verteidigungsministerium (@BMVg_Bundeswehr) June 2, 2020

Українські Національні Новини

Політика