ukrayintsi-doviryayut-lyashku-bilshe-nizh-stepanovu-opituvannya

Українці довіряють Ляшку більше, ніж Степанову – опитування

 • 14395 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Українці більшою мірою довіряють Головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку, аніж очільнику МОЗ Максиму Степанову. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 24-25 квітня поточного року, передає УНН.

Так, повідомляється, що серед керівників медичної галузі Головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку довіряють 41%, не довіряють 31% (19% не знають такого). Діючому Міністру охорони здоров’я Максиму Степанову довіряють – 25%, не довіряють – 26% (38% не знають такого).

Якщо говорити про ексочільників Міністерства охорони здоров’я, то станом на сьогодні Уляні Супрун довіряють 19%, не довіряють – 63% (не знають – 13%), Іллі Ємцю довіряють – 16%, не довіряють – 33% (не знають – 41%), Зоряні Скалецькій довіряють 13%, не довіряють – 39% (не знають такої – 41%).

Опитування було проведено 24-25 квітня 2020 року. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI. На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,8%.

Нагадаємо, міністром охорони здоров’я Максима Степанова було призначено 30 березня. 

Українські Національні Новини

Політика