ukrayintsi-otrimali-blizko-68-tis-mediko-sotsialnikh-poslug

Українці отримали близько 68 тис. медико-соціальних послуг

 • 19394 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Фонд соціального страхування України забезпечив надання близько 68 тис. медико-соціальних послуг упродовж трьох кварталів цього року. Про це УНН повідомили у пресслужбі Фонду.

"За оперативними підсумками 9 місяців 2019 року Фонд соціального страхування України забезпечив надання близько 68 тисяч медичних та соціальних послуг для потерпілих на виробництві, їх супроводжуючих осіб, а також застрахованих осіб і членів їх сімей", - заявили у відомстві.

Так, упродовж трьох кварталів цього року Фондом, як зазначається, забезпечувалось проходження відновного лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів для усіх працюючих за наявності медичних показань; санаторно-курортне лікування для осіб з інвалідністю, потерпілих на виробництві; лікування в закладах охорони здоров’я всіх прямих наслідків страхових випадків; фінансувалось забезпечення лікарськими засобами і виробами медичного призначення; забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, колясками; протезування; медичний і постійний сторонній догляд, побутове обслуговування та інше.

Нагадаємо, розмір лікарняних в Україні зріс майже на третину.

Українські Національні Новини

Політика