ukrayintsi-u-bilorusi-golosuyut-aktivnishe-nizh-u-pershomu-turi

Українці у Білорусі голосують активніше, ніж у першому турі

 • 5982 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Громадяни України, які голосують у другому турі виборів президента України на закордонній виборчій дільниці у посольстві України в Білорусі, станом на 12 годину показали вищу явку, у порівнянні з цим же часом у першому турі виборів. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію посольства України у Мінську у Twitter, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

"На закордонній виборчій дільниці №900007, розташованій у Мінську у приміщенні посольства України в Республіці Білорусь, триває голосування у другому турі виборів Президента України. Станом на 12:00 явка перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів Президента України", - йдеться у повідомленні.

Закордонна виборча дільниця №900007, розташована у Мінську в приміщенні посольства України, відкрила двері для голосування у другому турі виборів президента України 21 квітня о 8:00. Перед початком роботи виборчої дільниці пролунав державний гімн України.

Другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Додамо, всього нараховується 101 закордонна виборча дільниця. Першими за кордоном розпочали голосувати українці в Австралії.

Українські Національні Новини

Політика