ukrayintsi-u-naglyadovikh-radakh-nashikh-pidpriyemstv-pochuvayutsya-natsmenshinoyu-prezident

Українці у наглядових радах наших підприємств почуваються нацменшиною - Президент

 • 15661 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. На сьогодні громадяни України у наглядових радах українських підприємств почувають себе національною меншиною. Про це заявив під час виступу в парламенті Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Концепція зарплат міністрів була переглянута. Але є питання щодо зарплат і премій багатьох членів наглядових рад. Ми розуміємо, що є закони ринку. Ми не пропонуємо популістично платити мінімалку. Але, коли понад 10 млн громадян живуть на межі бідності, не буде таких виплат людям, які будучи у наглядових радах, відсили двічі на рік прилітають в Україну", - сказав Зеленський.

На його думку, на сьогодні фактично "наглядати в Україні стало вигіднішим ніж працювати".

"І при всій повазі до міжнародних партнерів, при всій вдячності за їх допомогу, сьогодні громадяни нашої країни у наглядових радах наших підприємств почувають себе національною меншиною", - додав Президент.

Він пояснив, що не ставить під сумнів прозорість чи ефективність роботи іноземців, це "лиш питання справедливості і нашого почуття суб’єктності".

Нагадаємо, за словами Володимира Зеленського, уряд Олексія Гончарука провалив комунікацію щодо платіжок за газ для населення.

Українські Національні Новини

Політика