ukrayintsi-zmozhut-samostiyno-obrati-zhuri-natsvidboru-na-yevrobachennya-2020

Українці зможуть самостійно обрати журі нацвідбору на Євробачення-2020

 • 21776 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У цьому році глядачі можуть зможуть самі обирати склад журі до національного відбору на Євробачення. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку у Facebook Євробачення України.

“Всім, хто хотів змінити склад журі Національного відбору до Євробачення! Ваша мрія здійснилася! Цього року організатори вирішили провести відбір не лише конкурсантів, але й суддів. Серед претендентів уже добре відомі нам Андрій Данилко, Джамала, Євген Філатов, а також Настя Каменських, Ігор Кондратюк, Оля Полякова, Дмитро Шуров, MELOVIN та (плачте усі вовчиці) Олег Винник. Хто, на вашу думку, гідний обирати представника України на 65 пісенному конкурсі „Євробачення“?” — йдеться в повідомленні.

Пізніше представники телеканалу СТБ, який проводить національний відбір спільно з "UA:Перший", повідомили, що глядачі не приймають рішення у відборі журі, зазначивши, що голосування мало розважальний характер.

"Цей матеріал зроблений за інформацією з нашого сайту, де було просто розважальне голосування. Інформацію неправильно інтерпретували фанати. Глядачі не приймають рішення у виборі суддівського складу", - роз'яснили на каналі.

Нагадаємо, голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія розповів, що учасників національного відбору на Євробачення-2020 від України не будуть перевіряти щодо виступів у країні-агресорі.

Українські Національні Новини

Суспільство