ukrayintsiv-poperedili-pro-mozhlivi-zatrimki-poyizdiv-nastupnogo-tizhnya

Українців попередили про можливі затримки поїздів

 • 15436 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. В Україні з 15 по 19 листопада можлива затримка декількох поїздів через реконструкцію колій. Загалом це може торкнутися поїздів, що проходять через 5 станцій, повідомили УНН в Укрзалізниці.

Цитата:

"У зв'язку з реконструкцією колії можливі затримки поїздів. Орієнтовний час затримки від 5 хвилин до 1,5 години. Роботи починаються 15 листопада та мають завершитися 19 листопада", - вказали у компанії. 

Запізнення поїздів очікується по станціях:

  • Миронівка,
  • П'ятихатки,
  • Тимкове,
  • Бурти,
  • Херсон.

Деталі

Укрзалізниця виконує роботи з реконструкції колії на дільниці Миронівка — Ім. Т. Шевченка, у зв’язку з чим і можливі затримки поїздів.

Доповнення

В Україні з березня підвищували ціни на проїзд у залізничному транспорті. У компанії пояснювали, що закладають у свій фінансовий план на 2021 рік плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць, починаючи з 1 березня, щоб "інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються".

Тим часом, на тлі пандемії, у 2020 році кількість проданих квитків на поїзди впала. Як свідчать дані на сайті УЗ, у 2020 році зниження становило 63,4% у порівнянні з 2019 роком - з 53,35 млн проданих проїзних документів до 19,52 млн. При цьому цього року продажі почали відновлюватися: станом на 11 листопада, з початку 2021 року, продано вже 23 429 109 квитків. Цифра вже перевищила торішній показник.

Українські Національні Новини

Суспільство