ukrayintsiv-poperedili-pro-pogirshennya-pogodi-u-subotu

Українців попередили про погіршення погоди у суботу

 • 13096 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. За прогнозом синоптиків, у суботу, 3 березня, внаслідок переміщення активного циклону в Україні очікуються складні погодні умови - сильний сніг, подекуди з дощем, хуртовини. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

"Сильний сніг, хуртовини - в Черкаській, Полтавській, Харківській, Сумській областях; сильний сніг з дощем - у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях", - йдеться у повідомленні.

Також очікується налипання мокрого снігу та ожеледь вночі в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, вдень в Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Черкаській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській та Сумській областях.

Рятувальники попередили, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

Нагадаємо, на ранок 2 березня обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до міст Кропивницький, Миколаїв та Херсон.

Українські Національні Новини

Суспільство