ukrayintsiv-poperedili-pro-pogirshennya-pogodnikh-umov-2

Українців попередили про погіршення погодних умов

 • 9436 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Сьогодні у південній та східній частині пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї місцями 25-28 м/с; на Азовському морі та у портах Маріуполь і Бердянськ посилення північно-східного вітру 25-28 м/с, висота хвиль 13-15 дм. Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"30 листопада у південній та східній частині пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї місцями 25-28 м/с; на Азовському морі та у портах Маріуполь і Бердянськ посилення північно-східного вітру 25-28 м/с, висота хвиль 13-15 дм, у відкритій частині моря 15-20 дм, швидке обледенніння суден. 1 грудня у східних, центральних, південних областях місцями сильний сніг, вночі у Приазов'ї та східних областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина", - сказано у повідомлені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через погоду українці можуть відчути апатію та головний біль

Як повідомляв УНН, найближчими днями в Україні, зокрема, в східних областях, очікується ускладнення погодних умов, що вимагає від водіїв особливої уваги до технічного стану транспортного засобу, а також неухильного дотримання правил дорожнього руху.

Українські Національні Новини

Суспільство