ukrayintsiv-poperedili-pro-problemi-u-aeroportu-londona

Українців попередили про проблеми у аеропорту Лондона

 • 11290 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Посольство України у Великій Британії надало рекомендації громадянам України у зв’язку із порушенням у роботі аеропорту Гетвік. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу посольства. 

"21.12.2018 р. станом на 18:00 роботу аеропорту Гетвік було знову заблоковано, прибуття і відправка рейсів не здійснюється. З огляду на зазначене, Посольство рекомендує громадянам України, які мають заплановані рейси з/до аеропорту Гетвік відслідковувати інформацію та поради авіакомпанії, яка має здійснювати Ваш переліт, а також служб аеропорту", - сказано у повідомлені.

У разі виникнення обставин, що вимагають негайного консульського реагування, просимо невідкладно звертатися до Посольства України у Великій Британії за номером "гарячої лінії" +447553483628, адреса електронної пошти gc_gb@mfa.gov.ua

Як повідомляв УНН, поява пари безпілотників біля лондонського аеропорту Гетвік посіяла паніку серед пасажирів – в результаті робота одного із найбільш завантажених терміналів була паралізована понад добу.

Українські Національні Новини

Суспільство