ukrayintsiv-poperedili-pro-uskladnennya-pogodnikh-umov-7

Українців попередили про ускладнення погодних умов

 • 16174 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Синоптики попередили про ускладнення погодних умов: сьогодні у деяких регіонах очікують пориви вітру, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

"За даними УкрГідрометцентру, 2 листопада вдень на Правобережжі, у Києві та Київській області пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Додамо, за даними Укргідрометцентру температура вдень у північних областях 4-8° тепла, у східних – 3-8° тепла, у південних – 7-10° тепла, у західних – 5-10° тепла.

При цьому, за даними Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту, на горі Піп Іван Чорногірський, що в українських Карпатах, температура повітря -4°С.

"Станом на 07:08 02.11.2019 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря -4°С, вітер південно-західний 15 м/с, хмарно з проясненнями", - йдеться в посту у Facebook.

Нагадаємо, за даними синоптиків, середня місячна температура у листопаді цього року в України прогнозується на рівні від 0° до 8° тепла, що для деяких регіонів країни дещо вище середніх багаторічних значень.

Українські Національні Новини

Суспільство