ukrayintsya-yakiy-popavsya-za-kermom-pyaniy-vislali-z-estoniyi

Українця, який попався за кермом п'яний, вислали з Естонії

 • 11407 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Набуло чинності рішення Пярнуського повітового суду, згідно з яким 30-річний громадянин України, який попався за кермом п'яний, був засуджений до умовного тюремного ув'язнення і висланий з Естонії. Про це повідомляє УНН з посиланням на ERR.

Як випливає з судового рішення, 7 липня громадянин України Олег Бойко був затриманий п'яним за кермом. Поліція зупинила автомобіль, яким керував чоловік, о 21:15 на 58-му кілометрі шосе Таллінн-Пярну-Ікла. Правоохоронці встановили, що Олег керував машиною Peugeot Partner в стані алкогольного сп'яніння (вміст алкоголю склало 0,9 мг на літр повітря, що видихається).

В рамках погоджувального провадження суд, врахувавши, що чоловік три доби провів у попередньому ув'язненні, засудив його до 5 місяців і 27 днів тюремного ув'язнення. Однак сидіти в тюрмі йому не доведеться, якщо в найближчі півтора року українець не вчинить новий злочин.

В якості додаткового покарання Олега на три місяці позбавили водійських прав, вислали з Естонії та встановили в його відношенні заборону на в'їзд в країну, яка буде діяти до 10 липня 2020 року.

Як повідомляв УНН, в Києві на Дружби народів кілька ДТП паралізували рух автотранспорту

Українські Національні Новини

Новини Світу