ukrayintsyam-do-kintsya-zhovtnya-dozvolili-bezplatno-yizditi-u-stolichnomu-regioni-finlyandiyi

Українцям до кінця жовтня дозволили безплатно їздити у столичному регіоні Фінляндії

 • 251155 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Українці зможуть їздити безплатно в регіоні Гельсінкі у Фінляндії до кінця жовтня, пише УНН з посиланням на Yle.

Деталі

Транспортна компанія HSL, яка управляє всім громадським транспортом - метро, трамваями та автобусами - у столичному регіоні, пропонує безплатний проїзд для українців, починаючи з березня.

До 31 жовтня українці ще можуть користуватися правом безплатного проїзду у столичному регіоні (Гельсінкі, Еспоо, Вантаа, Сіпоо) на транспорті HSL, повідомили у компанії.

Безплатний проїзд можливий за пред’явленням паспорта України або іншого документу, наприклад, виданого міграційною службою.

У компанії додали, що ті українці, які не можуть собі дозволити проїзд на громадському транспорті, можуть звернутися до відповідних органів по допомогу. Так, за підтримкою в оплаті проїзду можуть звернутися студенти та школярі.

Доповнення

Право безплатного проїзду у регіоні Гельсінкі для українців продовжували кілька разів. Його вирішили закінчити з 1 листопада, бо вважають, що в такому випадку мали б надавати безкоштовний проїзд всім людям, що полишають регіони з військовими діями.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном