ukrayintsyam-vidavatimut-id-kartki-u-den-drugogo-turu-viboriv

Українцям видаватимуть ID-картки у день другого туру виборів

 • 29348 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. У день другого туру виборів Президента України, 21 квітня, у підрозділах міграційної служби України видаватимуть паспорти громадян України, які вже готові до видачі. Про це у коментарі УНН повідомив начальник управління комунікацій та електронних сервісів ДМС Сергій Гунько.

"У нас всі регіони працюватимуть на видачу документів у день голосування (21 квітня - ред.), так само, як це було у першому турі", - повідомив Гунько.

Що стосується графіків роботи, то, зі слів речника ДМС, регіональні управління визначають їх самостійно.

З його слів, у день першого туру виборів, 31 березня, до прикладу, підрозділи міграційної служби працювали до орієнтовно 18 години.

У переддень другого туру виборів підрозділи ДМС також працюватимуть, адже субота для міграційників - робочий день, вказав Гунько.

"Підрозділів міграційної служби по всій Україні є більше 600, і вони працюють з вівторка по суботу, тобто, субота для них є звичайний робочий день, але цей робочий день - він є коротким робочим днем", - уточнив він.

Нагадаємо, українці могли отримати ID-картки у день виборів 31 березня, щоб реалізувати своє право голосу. Так, понад 21 тисячу ID-карток видано напередодні та у день виборів.

Українські Національні Новини

Політика