ukrayinu-nakriv-aktivniy-tsiklon-na-niztsi-dorig-uskladneno-rukh

Україну накрив активний циклон, на низці доріг ускладнено рух

 • 16415 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Активний циклон, що зайшов в Україну, спричинив складні погодні умови. На ранок середи обмежень на проїзд всіма дорогами державного значення немає, заторів не зафіксовано, за винятком тимчасових ускладнень руху великовагових автомобілів на низці доріг у Київський, Вінницький та Черкаський областях, а також на виїзді з Чернівців. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"Станом на 8:00 13 лютого 2019 року активний циклон, що зайшов на територію країни, спричинив складні погодні умови, які супроводжувались мокрим снігом з дощем... Проїзд всіма ділянками доріг державного значення виконується без обмежень, заторів не зафіксовано, за винятком тимчасових ускладнень руху великовагових автомобілів в Київський а/д Н-01, Р-18, Т-10-22, Вінницький а/д М-21 та Черкаський областях а/д Н-01, а також на виїзді з міста Чернівців а/д М-19, де внаслідок різкого пониження температури повітря під час дощу виникла ожеледиця", - вказали дорожники.

Вжитими оперативними заходами, як зазначається, "рух на всіх ділянках доріг державного значення забезпечено".

Вранці у середу помірний сніг спостерігається у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях, приріст снігового покрову від 6 до 12 см. Місцями невеликий сніг з дощем Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській та Чернівецькій областях, дощ в Харківській і Дніпропетровській області.

"Стан покриття на а/д державного значення: в Івано-Франківській, Київській, Черкаській та Закарпатській областях засніжений, місцями ожеледиця в Рівненській, Одеській, Чернівецькій областях, на решті території областей місцями мокре", - зазначили в "Укравтодорі".

Сніг на перевальних ділянках доріг - у Львівській та Івано-Франківській областях. Автодорожне покриття тут мокре та місцями засніжене.

Нагадаємо, в Україні сьогодні переважно без опадів.

Українські Національні Новини

Суспільство